Consiliere biblică

articol

Duhul Sfânt și Consilierea biblică

Ne putem încrede pe deplin în Duhul Sfânt și în Cuvântul lui Dumnezeu care sunt suficiente în fiecare element al consilierii.

10 min
articol

Nu știu cum e

Consilierii pot sluji cu credincioșie din Cuvântul lui Dumnezeu, chiar și atunci când nu au experimentat prin ce trec cei pe care îi consiliază.

6 min
articol

De ce Consilierea biblică? Lumină în întuneric

Care sunt argumentele pentru consilierea biblică? Ce ne învață Scriptura despre puterea acesteia și care este natura Bibliei? Cum se aplică acest lucru la consiliere?

5 min
articol

„B”-ul din Consilierea Biblică

Dacă suntem dedicați suficienței Scripturii în consilierea biblică, de ce am defini natura și modul de practică a consilierii noastre prin orice standard din afara Scripturii?

11 min
articol

Învingând disperarea

Începe sarcina extrem de importantă de a-ți interpreta circumstanțele prin prisma Scripturii.

9 min
articol

Când îi rănim pe cei care suferă

Apostolul Pavel scrie adesea că a fost mângâiat de cuvintele și faptele bisericilor. Există, într-adevăr, mângâietori înțelepți în biserica de astăzi, așa cum existau și în biserica primară. Poate că, chiar și în această generație, putem ajunge la un punct de cotitură în care numărul lor să crească, iar biserica să fie cunoscută ca un loc de mângâiere și de refugiu.

5 min
articol

Bucurie în încercări… Chiar așa?

Cum putem experimenta cu adevărat și pe deplin bucuria în încercări? În cartea lui Iacov, Dumnezeu ne spune cum să ne bucurăm în mijlocul încercărilor.

8 min

Doriți să activați notificările push, pentru a fi anunțat automat când apar resurse noi?
(Notificările nu funcționează în iOS, din cauza limitărilor de sistem.)