Frică

articol

Învingând disperarea

Începe sarcina extrem de importantă de a-ți interpreta circumstanțele prin prisma Scripturii.

9 min
articol

O vacanță în familie, o cutie de viteze stricată și un Dumnezeu care este cu noi

În timp ce ne gândeam la providența lui Dumnezeu față de familia noastră, soția mea a exprimat un lucru evident: „Doamne, dacă promiți să fii cu noi și ești atât de imens de puternic, de ce ai permis ca transmisia să cedeze? De ce nu ne-ai lăsat pur și simplu să fim încurajați cu o călătorie de familie distractivă și odihnitoare?”. La fel de limpede ca aerul din Teton, Domnul a răspuns cu blândețe și fermitate, cu un zâmbet: „Dar atunci nu ați fi văzut atât de clar protecția și providența Mea”.

8 min
articol

Frica de oameni: Cum funcționează la tine?

Lumea funcționează pe bază de realizări, iar noi suntem cu toții incluși. O problemă a acestui sistem este că realizările umane - toate - sunt efemere. Ceea ce realizezi astăzi, chiar dacă este cu adevărat uimitor, va dura până săptămâna viitoare (poate). Dacă ești un atlet profesionist sau președinte, prestigiul va dura ceva mai mult, dar drumul realizărilor își paralizează adepții cu frică și, în cele din urmă, dezamăgește întotdeauna.

5 min
articol

Consilierea perfecționistului

Există libertate și bucurie în conștientizarea smerită a faptului că în afara lucrării lui Isus Cristos în viețile noasre, nu putem face nimic valoros sau demn de laudă în fața Lui.

9 min

Când oamenii par mari, iar Dumnezeu mic

Cum depășim presiunea de grup, codependența și frica de oameni
Recenzie carte

Când oamenii par mari, iar Dumnezeu mic

Cum depășim presiunea de grup, codependența și frica de oameni

Ed Welch a dat cărţii sale un titlu aparent inofensiv, Când oamenii par mari iar Dumnezeu mic, dar paginile acestei cărţi nu au picătură de superficialitate. Cartea lui Welch discută un păcat comun tuturor într-o formă sau alta: frica de oameni.

Doriți să activați notificările push, pentru a fi anunțat automat când apar resurse noi?
(Notificările nu funcționează în iOS, din cauza limitărilor de sistem.)