Echipare București

Echipare București
Perioada:
25 noiembrie 2023 @ 08:30–15:30
Locația:

Convingerea noastră este că Dumnezeu ne-a oferit în Biblie mai mult decât niște simple răspunsuri pentru viață. Doar în Evanghelie este putere de transformare. 

Acesta este și motivul pentru care în acest curs de echipare introductiv în consiliere biblică vom parcurge cu pasiune adevărurile fundamentale ale Scripturii și vom învăța cum metodologia are la bază dogma. 

Modalitățile noastre de ajutorare a oamenilor trebuie să fie centrate în Cristos și în lucrarea Duhului Său (1 Timotei 4:7).

SCOPUL CURSULUI

Acest curs, compus din patru module diferite, își propune să acopere elementele de bază ale consilierii biblice atât la nivel filozofic, cât și metodologic. Parcurgerea acestui curs oferă participanților instrumentele pentru o slujire mai eficientă. Competența în consiliere se clădește, iar acest curs este o etapă importantă în acest proces.

FOCALIZAREA CURSULUI

Cursul va survola fundamentele biblice cu privire la consilierea biblică, va propune o metodologie centrată pe suficiența Scripturii și va dezbate câteva probleme particulare specifice domeniului. 

CERINȚELE CURSULUI

Înainte de a te înscrie la acest curs ia în considerare două lucruri. (1) În primul rând, acest curs se adresează persoanelor care sunt deja implicate în ucenicie preventivă în mod activ, fie unu la unu, fie într-un grup mic, fie la nivel de conducere a unei slujiri. (2) În al doilea rând, că este nevoie de recomandarea unui pastor/prezbiter. După înregistrare transmite-i persoane respective următorul link: https://m28bucuresti.churchcenter.com/people/forms/436340

AGENDA CURSULUI

Cursul se întinde pe durata a șase weekenduri, în care vor fi integrate și ateliere practice de lucru. Participanți sunt încurajați să nu lipsească pe parcursul acestor instruiri și să împlinească cu seriozitate cerințele fiecărui modul în parte. Weekend-urile pentru instruire sunt următoarele 22-23 Septembrie 2023, 20-21 Octombrie 2023, 25 Noiembrie 2023, 26-27 Ianuarie 2024, 15-16 Martie 2024 și 18 Mai 2024. 

Data limită de înscriere este 15 SEPTEMBRIE 2023. Locurile sunt limitate.

Doriți să activați notificările push, pentru a fi anunțat automat când apar resurse noi?
(Notificările nu funcționează în iOS, din cauza limitărilor de sistem.)