Echipare Sibiu

Echipare Sibiu
Perioada:
21–23 septembrie 2023
Locația:
Biserica Deo Gloria Sibiu

Cu bucurie vă anunțăm că din primăvara acestui an, 2023, în cadrul bisericii Deo Gloria Sibiu, s-a deschis Centrul de Consiliere Biblică Deo Gloria Sibiu în parteneriat cu Fellowship Biblical Counselors (fbcounselors.com). Directorul Centrului este Dr. Peter Stazen.

Scopul Centrului este să ofere echipare în consiliere biblică în vederea acreditării și slujirii în calitate de consilier biblic. Credem că este o oportunitate extraordinară prin care devenim instrumente utile în mâinile Răscumpărătorului nostru. Echiparea se adresează persoanelor creștine care îl iubesc pe Cristos și înțeleg Evanghelia și astfel doresc să vină în ajutorul altora care trec prin crizele și suferințele vieții.

Echiparea în consiliere biblică oferită în cadrul Centrului constă în 4 module de câte min 12 ore care se întind pe parcursul a doi ani, câte un modul în toamnă și în primăvară. Primul modul de curs va avea loc în toamna acestui an în perioada 21-23 septembrie 2023 (joi – sâmbătă). De asemenea, pe lângă echiparea din cele 4 module, prin Centrul nostru în parteneriat cu FBC, există posibilitatea acreditării celor echipați .

Pentru înregistrare ca și participant la cursul de echipare este necesar şi important să completați următorul formular: https://deogloriasibiu.churchcenter.com/people/forms/579245 .
De asemenea, este necesară recomandarea bisericii și a pastorului de care aparțineți.

Pentru alte detalii, puteți să scrieți la adresa de email consiliere.deogloriasibiu@gmail.com.

Termenul limită pentru a vă înscrie este 31 august 2023.

Vă așteptăm!

Doriți să activați notificările push, pentru a fi anunțat automat când apar resurse noi?
(Notificările nu funcționează în iOS, din cauza limitărilor de sistem.)