Aaron Sironi

Aaron Sironi este cadru didactic la CCEF și director pentru consiliere la CCEF Montana. Deține un MS în terapie maritală și de familie de la Fuller Theological Seminary. Aaron este consilier profesionist clinic licențiat și a consiliat în unități de sănătate mentală comunitare, spitale de psihiatrie și ambulatorii. Este pasionat de construirea unor relații puternice cu bisericile locale și îi place să conlucreze cu slujitorii pastorali prin consultare, echipare și consiliere.

articol

O vacanță în familie, o cutie de viteze stricată și un Dumnezeu care este cu noi

În timp ce ne gândeam la providența lui Dumnezeu față de familia noastră, soția mea a exprimat un lucru evident: „Doamne, dacă promiți să fii cu noi și ești atât de imens de puternic, de ce ai permis ca transmisia să cedeze? De ce nu ne-ai lăsat pur și simplu să fim încurajați cu o călătorie de familie distractivă și odihnitoare?”. La fel de limpede ca aerul din Teton, Domnul a răspuns cu blândețe și fermitate, cu un zâmbet: „Dar atunci nu ați fi văzut atât de clar protecția și providența Mea”.

8 min
articol

Devenind consilier biblic: Călătoria unui sceptic

În cele ce urmează, voi împărtăși povestea mea ca și consilier licențiat profesional și în același timp creștin în căutarea unei integrări teologice mai profunde.

35 min

Doriți să activați notificările push, pentru a fi anunțat automat când apar resurse noi?
(Notificările nu funcționează în iOS, din cauza limitărilor de sistem.)