Robert Jones

Robert Jones este profesor de consiliere la Southern Baptist Theological Seminary în Louisville, KY. Înainte de ajunge în staff-ul seminarului SBTS a slujit timp de 12 ani la Southeastern Baptist Theological Seminary. Robert a obținut un master de la Trinity Evanghelical Divinity School și un doctorat profesional de la Westminster Theological Seminary. A scris mai multe cărți și broșuri; dintre ele amintim „Pursuing Peace” și „Uprooting Anger”.

articol

Consilierea soților cu soții nesupuse

Indiferent dacă soția lui Îl urmează sau nu pe Hristos, se supune sau nu soțului ei, în Evanghelie, Domnul face promisiuni glorioase pentru acest bărbat. Domnul oferă har, putere, bucurie și binecuvântare fiecărui soț (sau soție sau persoană singură) care-L ascultă cu credință, chiar și atunci când alții nu o fac.

7 min
articol

Diferența dintre vinovăție și vinovăție

Cardiologii calificați fac distincții clare în ceea ce privește diagnosticarea unui spectru larg al problemelor inimii. Consilierii calificați, în calitate de doctori ai inimii, ar trebui să facă același lucru. Să luăm în considerare trei diferențe biblice în ceea ce privește vinovăția.

9 min

Doriți să activați notificările push, pentru a fi anunțat automat când apar resurse noi?
(Notificările nu funcționează în iOS, din cauza limitărilor de sistem.)