Mike Emlet

Mike Emlet este membru educațional la CCEF. Este medic, absolvent al Universității din Pennsylvania și are un master în teologie la Westminster Theological Seminary. A lucrat ca medic de familie mai mult de 10 ani înainte de a intra în CCEF. Mike consiliază de mulți ani și este autorul cărții CrossTalk: Where Life and Scripture Meet (Vorbe încrucișate: Unde viața și scriptura se întâlnesc), care explorează folosirea Scripturii în consiliere. De asemenea, e autorul cărții Descrieri și Prescrieri: O perspectivă biblică asupra diagnosticelor și medicațiilor psihiatrice.

articol

DSM-5: Noul normal?

Suntem în anul 2063. Un articol din ziarul New Yorker atrage atenția asupra unei persoane, E. Piphany, ultima în viață care nu poate fi diagnosticată conform recentului lansat DSM-9.

6 min
Clip video

Cum se uită Dumnezeu la oameni?

Începând de la cădere, fiecare persoană pe care o întâlniți se luptă cu două probleme fundamentale, prima fiind problema identității și a scopului, iar a doua fiind problema păcatului.

Clip video

Cum pot opri obiceiurile rele persistente?

Biblia nu spune nimic specific despre smulgerea părului de pe corp sau a părului de pe scalp, dar spune foarte multe lucruri despre trup și despre inimă.

Doriți să activați notificările push, pentru a fi anunțat automat când apar resurse noi?
(Notificările nu funcționează în iOS, din cauza limitărilor de sistem.)