Echipare Consiliere Biblică 2022-2023

Echipare Consiliere Biblică 2022-2023

Convingerea noastră este că Dumnezeu ne-a oferit în Biblie mai mult decât niște simple răspunsuri pentru viață. Doar în Evanghelie este putere de transformare. 

Acesta este și motivul pentru care în acest curs de echipare în consiliere biblică vom parcurge cu pasiune adevărurile fundamentale ale Scripturii și vom învăța cum metodologia are la bază dogma. 

Modalitățile noastre de ajutorare a oamenilor trebuie să fie centrate în Cristos și în lucrarea Duhului Său (1 Timotei 4:7).

SCOPUL CURSULUI
Acest curs, compus din patru module diferite, își propune să acopere elementele de bază ale consilierii biblice, atât la nivel filozofic, cât și metodologic. Parcurgerea acestui curs oferă participanților instrumentele pentru o slujire mai eficientă. Competența în consiliere se clădește, iar acest curs este o etapă importantă în acest proces.

FOCALIZAREA CURSULUI
Cursul va survola fundamentele biblice cu privire la consilierea biblică, va propune o metodologie centrată pe suficiența Scripturii și va dezbate câteva probleme particulare specifice domeniului. 

CERINȚELE CURSULUI
Înainte de a te înscrie la acest curs, ia în considerare două lucruri.

(1) În primul rând, acest curs se adresează persoanelor care sunt deja implicate în ucenicie preventivă în mod activ fie unu la unu, fie într-un grup mic, fie la nivel de conducere a unei slujiri.

(2) În al doilea rând, că este nevoie de recomandarea unui pastor/prezbiter. După înregistrare, transmite-i persoane respective următorul link: https://m28bucuresti.churchcenter.com/people/forms/436340

AGENDA CURSULUI
Cursul se întinde pe durata a șase weekend-uri, în care vor fi integrate și ateliere practice de lucru. Participanți sunt încurajați să nu lipsească pe parcursul acestor instruiri și să împlinească cu seriozitate cerințele fiecărui modul în parte. Weekend-urile pentru instruire sunt următoarele: 7-8 Octombrie 2022, 18-19 Noiembrie 2022, 9-10 Decembrie 2022, 20-21 Ianuarie 2023, 3-4 Martie 2023 și 24-25 Martie 2023.

Pași pentru înregistrare:

  1. Mergi pe https://m28bucuresti.churchcenter.com/registrations/events/1432868.
  2. Înregistrează-te apăsând butonul REGISTER și completând informațiile. Atenție: se completează individual chiar și atunci când se participă la curs în cuplu și se va alege un singur loc.
  3. Plătește taxa de participare in valoare de 200 RON. Daca nu-ți poti susține taxa, te rugăm să bifezi în formularul de înregistrare că ai nevoie de bursă și vom face tot ce putem să te susținem din resursele bisericii M28.

Data limită de înscriere este  5 OCTOMBRIE 2022. Locurile sunt limitate.

Doriți să activați notificările push, pentru a fi anunțat automat când apar resurse noi?
(Notificările nu funcționează în iOS, din cauza limitărilor de sistem.)