Profesori în consiliere biblică

Suficiența Scripturilor

Doctrina centrală a mișcării noastre – cea care ne separă de celelalte abordări de consiliere – este suficiența Scripturilor.

8 min

Este fiecare creștin un consilier?

Consilierea biblică autentică este o ocazie prin care evanghelizarea și ucenicizarea se întâmplă la un nivel interpersonal, și în care Cuvântul lui Dumnezeu este folosit în contextul în care a fost scris pentru a aborda durerile, problemele și îngrijorările personale, anticipând mântuirea celor păcătoși și...

4 min

Studenți ai Cuvântului și ai oamenilor

Toți dintre noi avem tendința de a face lucrurile la care, în mod natural, ne pricepem. Însă parte a procesului de creştere în excelenţă este să recunoaştem nu doar punctele noastre tari, ci şi pe cele slabe și să lucrăm la ele.

8 min

Auto-consilierea: Ingredientul lipsă

Consilierea de sine este „invitația perpetuă zilnică la o analiză a inimii, la o pocăință din inimă și la o înnoire a inimii prin Cuvântul lui Dumnezeu.”

9 min

Şi consilierii au nevoie de consiliere

Consultarea cu alți lideri și consilieri nu arată incompetență sau slăbiciune. Mai degrabă, arată maniera prudentă a consilierului și atitudinea lui smerită. Arată că el sau ea nu sunt consilieri desăvârșiți, ci credincioși care la rândul lor au nevoie să fie consiliați.

8 min

Doriți să activați notificările push, pentru a fi anunțat automat când apar resurse noi?
(Notificările nu funcționează în iOS, din cauza limitărilor de sistem.)