David Powlison

David Powlison a fost directorul asociației CCEF între 2014-2019. A primit titlul de doctor de la Universitatea din Pennsylvania pentru cercetarea sa în istoria științei și medicinei, în mod special al psihiatriei. A lucrat timp de patru ani în câteva spitale de psihiatrie, perioadă în care s-a și convertit. Întoarcerea lui la Cristos a însemnat și „convertirea” lui la consiliere biblică, domeniu în care a slujit 30 de ani. Dintre cărțile lui reamintim, „Speaking Truth in Love”, „Seeing with New Eyes”, „Power Encounters” și „The Biblical Counseling Movement: History and Context”. A plecat la Domnul pe 7 iunie 2019, după o bătălie cu cancerul pancreatic.

Clip video

Există un scop pentru suferința mea?

Există speranță în mijlocul suferinței unei persoane, chiar dacă aceasta pare atât de plină de amărăciune încât nu ar putea exista niciun scop posibil. Există un punct în care s-ar putea îndrepta, care este bun.

Clip video

Lupta cu singurătatea

Unul din lucrurile care aduce multă bucurie în procesul acceptării situației personale este să conștientizezi că oriunde ne-am afla, fie că suntem singuri sau căsătoriți, muribunzi cu cancer, cu copii sau fără copii, bogați sau săraci, acesta este locul unde Dumnezeu ne-a chemat.

Doriți să activați notificările push, pentru a fi anunțat automat când apar resurse noi?
(Notificările nu funcționează în iOS, din cauza limitărilor de sistem.)