Caracterul lui Dumnezeu

articol

Puterea lui Dumnezeu

Puterea manifestată a lui Dumnezeu confirmă că El este singurul Dumnezeu. Uneori, ne lăsăm duși de val cu tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru – schimbări masive politice și economice, 5G, descoperiri medicale etc, și uităm ce îl definește pe Dumnezeu ca fiind Dumnezeu.

5 min
Clip video

Perspectiva despre Dumnezeu

Consilierea biblică vs. consilierea creștină

Este o practică comună între credincioși de a accentua anumite atribute ale lui Dumnezeu. Dar ori de câte ori facem asta, modelăm un alt Dumnezeu. Integraționiștii sau consilierii creștini, în general, ignoră anumite aspecte cu privire la Dumnezeu. Și poate că una din cauzele majore este tocmai centralitatea omului.

articol

Neadevăruri despre Dumnezeu crezute în păcatul sexual

Păcatul sexual este mai înainte de toate un act spiritual, nu fizic. Păcatul este păcat pentru că îl dezonorează pe Dumnezeu. Problema cea mai mare a păcatelor de orice fel este că afirmă, voit sau nevoit, lucruri false despre cine este Dumnezeu.

10 min

Când oamenii par mari, iar Dumnezeu mic

Cum depășim presiunea de grup, codependența și frica de oameni
Recenzie carte

Când oamenii par mari, iar Dumnezeu mic

Cum depășim presiunea de grup, codependența și frica de oameni

Ed Welch a dat cărţii sale un titlu aparent inofensiv, Când oamenii par mari iar Dumnezeu mic, dar paginile acestei cărţi nu au picătură de superficialitate. Cartea lui Welch discută un păcat comun tuturor într-o formă sau alta: frica de oameni.

Doriți să activați notificările push, pentru a fi anunțat automat când apar resurse noi?
(Notificările nu funcționează în iOS, din cauza limitărilor de sistem.)