Transformare

articol

Mintea în Filipeni 4

Cele două tipuri de minte, pe care le putem identifica în NT, sunt cea carnală sau naturală și cea duhovnicească sau cristică. Pavel le vorbește celor din Filipi despre mintea lui Cristos și despre câteva caracteristici ale acesteia.

7 min
articol

Cum să câștigi inima copilului tău folosind cuvinte cuceritoare

Înțelegem impactul pe care îl au cuvintele noastre asupra copiilor noștri? Rostim cuvinte în fiecare zi, în tot felul de situații, adesea fără intenție. Uneori, atunci când folosim cuvintele pentru a menține ordinea și pentru a face lucrurile, pierdem din vedere puterea pe care o au.

6 min
Clip video

Există un scop pentru suferința mea?

Există speranță în mijlocul suferinței unei persoane, chiar dacă aceasta pare atât de plină de amărăciune încât nu ar putea exista niciun scop posibil. Există un punct în care s-ar putea îndrepta, care este bun.

Interviu

De vorbă cu Brad Brandt

Relația dintre psihologie și consilierea biblică

În acest interviu, Brad Brandt discută relația dintre psihologie și consiliere biblică și prezintă un scurt istoric al consilierii biblice și situația din prezent. În cele din urmă, Brad ne exemplifică pe scurt modul în care consilierea biblică abordează una dintre problemele des întâlnite, mânia.

articol

Carantina descoperă nevoia noastră de har

Carantina ne reamintește că trebuie să vedem dacă nu cumva am făcut din anumite aspecte ale confortului propriu elemente atât de importante ale vieţii noastre încât suntem gata să păcătuim pentru a le obţine.

6 min

Doriți să activați notificările push, pentru a fi anunțat automat când apar resurse noi?
(Notificările nu funcționează în iOS, din cauza limitărilor de sistem.)